LAVANDA Plant Craiova este un proiect inceput cu multa munca pe care am reusit sa il demaram si il vom duce la bun sfarsit impreuna alaturi de voi, noi echipa DCC Natura Plant.

Incepand din aceasta primavara, pe langa cultura de lavanda ne vom ocupa si de alte plante medicinale si aromatice. Deorece este o continua cerere pe piata plantelor medicinale, in special de lavanda, vom produce si comercializa pentru cei interesati sa porneasca o afacere in acest sens, butasi de lavanda Sevastopolis, butasi Lavanda Angustifolia Vera(Common English) si butasi de lavanda soiul Codreanca.

In totdeauna am crezut ca in agricultura ca se poate investi si se poate face un profit, de aici si ideea de a ne indrepta catre plantele medicinale si aromatice, mai exact catre lavanda.
Pana a ne decide daca sa incepem sau nu aceasta afacere a trebuit sa analizam foarte bine ceea ce inseamna investitie/profit – munca/timp liber, deorece este foarte important sa pui in balanta toti acesti factori inainte de „a lua startul“.

 

 

Cultura de lavanda soi Codreanca    cultivare lavanda

cultura lavanda sevastopolis  lucrari de intretinere a lavandei  lucrari de intretinere a lavandei

lucrari de intretinere lavanda sevastopolis  lavanda, taiere lavanda

lavanda, butasi de lavanda   butasi de lavanda -plantare - by LAVANDA Plant

2    cosulet cu flori de lavanda proaspat culeasa    4

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *