LAVANDA apreciata si in Indonezia – by Lavanda Plant Craiova

Anul acesta in luna iunie in plin sezon de inflorire a lavandei ce ne incanta cu mirosul placut si ne face sa ne pierdem in aceasta mare mov-albastruie, atunci cand campul de lavanda este ca o explozie de culoare in care fluturii apar cu sutele si albinele se desfata cu nectarul florilor de lavanda, am fost placut surprinsi sa fim contactati telefonic de catre o persoana care a cerut mai multe detalii despre lavanda, unde avem situata cultura, daca am fi de acord sa ne viziteze?

Am fost incantati si i-am invitat cu mare drag sa ne viziteze cultura.

Bucuria a fost si mai mare cand au ajuns si am vazut ca erau mai multe persoane printe care si d-na Dina Nurbintoro sotia d-lui ambasador al Republicii Indoneziei la Bucuresti, o mare iubitoare de lavanda care s-a declarat profund impresionata. I-am facut invitatia de ne revizita si anul urmator.

Aceasta placuta experienta ne face sa ne dedicam mai mult timp pentru cultura de lavanda,dandu-ne un imbold in extinderea culturii de lavanda si totodata pentru demararea proiectului mult dorit de catre noi.

 

Produsele noastre la loc de cinste.

buchete lavanda - FRESH LAVENDER BOUQUETS - by Lavanda Plant Craiova Romania  produse-lavanda-by-lavanda-plant-craiova-romania

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Publica informatia prin

Comments (2)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *